Loading...
Str. Carierei, Nr. 153 - Brasov 0722.646.119 office@mecanosud.ro

- Despre noi -

SCOALA DE SUDORI, MECANOSUD

DESPRESuntem o echipă de specialiști în sudură și tăiere termică, oferind soluții și echipamente de ultimă generație pentru satisfacerea tuturor necesităților din acest domeniu.
Atuul nostru principal care ne diferențiază de concurență este faptul că oferim soluții complete, constând în produse standard care se integrează în activitatea clienților noștri, precum și soluții la cheie proiectate și create conform necesităților acestora.

 

 


servicii copyAm pus bazele școlii de sudură
Din dorința de a oferi pieței noi specialiști în domeniul sudurii, am înființat școala de sudură Mecanosud, al cărei prag a fost trecut de peste 500 de absolvenți declarați sudori. Aceștia au dobândit abilități profesionale care i-au ajutat să obțină locuri de muncă în România și în străinătate, precum și un certificat de competențe profesionale recunoscut național și internațional.
Facem toate demersurile necesare pentru ca absolvenții școlii noastre să dobândească toate cunoștințele necesare obținerii unui job în domeniu, atât în România cât și în străinătate. Dovada o reprezintă rata de angajare de 100% a absolvenților școlii noastre în domeniul sudurii și tăierii metalelor.


ASSuntem parteneri de încredere
De-a lungul timpului am reușit să câștigăm încrederea clienților noștri prin oferirea de servicii și produse de calitate, adaptate nevoilor acestora, precum și prin seriozitatea de care dăm dovadă și dedicarea pentru munca noastră.
Fiecare client este unic, la fel cum fiecare proiect este adaptat în funcție de nevoile și cerințele acestuia. Cu ajutorul acestor atuuri, am reușit să punem bazele unor parteneriate de lungă durată.


Serviciile noastre specializate în sudură și tăiere constau în:
◉ Consultanţă tehnică în probleme legate de sudare şi tăiere;
◉ Optimizarea alegerii echipamentelor şi materialelor de sudare;
◉ Soluţii tehnologice pentru aplicaţii de sudare şi tăiere;
◉ Instruirea şi specializarea personalului beneficiarilor;
◉ Livrări de materiale şi echipamente la beneficiar;
◉ Service autorizat pentru echipamentele comercializate.


Compania Mecanosud SRL Brașov a implementat sistemul de management al calității EN ISO 9001:2000 pentru consultanță, comercializare și service pentru echipamente, materiale și accesorii de sudură și tăiere a metalelor.
Pentru mai multe informații despre serviciile noastre, echipamentele folosite sau cursurile școlii de sudură, va rugam sa ne contactati și un reprezentant Mecanosud  va răspunde tuturor întrebărilor!

CURS TESTARE SUDORI – SCOALA DE SUDURA

Scolarizarea si testarea sudorilor se realizeaza din anul 2009 sub coordonarea lui Alexandru Vas

 


DESFASURARE PREGATIRE   TEHNICI DE SUDURA   ABSOLVIRE CURS   ACTE NECESARE PENTRU INSCRIERE